Програмата на екскурзията включва посещение на основните забележителности + 2 екскурзии подарък. 

Разгледайте датите на екскурзиите. Цената включва полети и летищни такси + нощувки със закуски в луксозен хотел

Премио Травел ви предлага допълнителни платени пакети, които да направят изживяването ви още по-неповторимо.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ СПОДЕЛЯТ:

Искам да благодаря на фирма "Премио Травел" за страхотната почивка на Ликийското крайбрежие!  С удоволствие бих се възползвала от други ваши предложения!

Румяна Пощаджиева

Ралица Тодорова

Искам да изкажа благодарност към "Премио Травъл" за неповторимото изживяване в Обединени Арабски  Емирства! Това бяха 7 незабаравими дни, изпълнени с много положителни  емоции, екзотични екскурзии, съчетани с истински релакс.

ПРОГРАМАДАТИ И ЦЕНИДОПЪЛНИТЕЛНИ ПАКЕТИ

За да се възползвате от нашето атрактивно предложение за екскурзия на цена от 999 лева, трябва да използвате специалния кодMHM24DUB5

Възползвайте се от специалната оферта на Премио Травел за ДУБАЙ, АБУ ДАБИ, ШАРДЖА, АДЖМАН

5 нощувки с включени закуски в луксозен хотел + 2 целодневни екскурзии подарък до Модерен Дубай и Традиционен Дубай на цени от 999 лева!

Обработваме информацията за Вас съгласно Политиката за защита на личните данни на Премио Травел България ЕООД.  Можете да упражните правата си по отношение на личните данни, като се свържете с нас тук.    

Искам най-сърдечно да благодаря за прекрасната една седмица в Кипър. Дори не съм си и помисляла, че може да е толкова хубаво! Това е само началото на моите пътувания с Вас.

Нешка Киркова

Ако искате да научите още за екскурзията, попълнете формата по-долу. Ще се свържем с Вас по телефона и ще Ви разкажем повече.

ДУБАЙ - ВЪЛНУВАЩ ГРАДСКИ ТУР В 6 ДНИ НА ЦЕНИ OT  999 ЛЕВА 

Посетете едни от най-желаните и красиви дестинации в света с Премио Травел! При това на изкусително ниска цена!

ПРИ НАЛОЖЕНА ЗАБРАНА ЗА ПЪТУВАНЕ, ПОРАДИ НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА, ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ 100% ОТ ПЛАТЕНАТА СУМА, В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ

ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ЕКСКУРЗИЯТА ПОРАДИ НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА, ПРЕМИО ТРАВЕЛ ОРГАНИЗИРА ВРЪЩАНЕТО И ПОЕМА 100% ОТ СВЪРЗАНИТЕ С ТОВА РАЗХОДИ

ПРЕМИО ТРАВЕЛ ИМА ЗАСТРАХОВКА „ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА“, КОЯТО ОБЕЗПЕЧАВА ЗАПЛАТЕНАТА ОТ ВАС СУМА НА 100%

ДО 45 ДНИ ПРЕДИ ПЪТУВАНЕТО МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ НЕГОВАТА ДАТА, ПРИ ТОВА БЕЗ ДА ЗАПЛАЩАТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА (С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ДЕСТИНАЦИИТЕ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ВИЗА)

ДО 20 ДНИ ПРЕДИ ЗАМИНАВАНЕТО МОЖЕТЕ ДА СМЕНИТЕ ИМЕ НА ПЪТУВАЩ, ОТНОВО БЕЗ ДА ЗАПЛАЩАТЕ ТАКСА

ПРИ НАЛИЧИЕ НА ПОЛОЖИТЕЛЕН PCR ТЕСТ, ДОКАЗАН С ЦИФРОВ COVID СЕРТИФИКАТ НА ЕС ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ, МОЖЕТЕ ДА ПРЕЗАВЕРИТЕ ДАТАТА НА ПЪТУВАНЕТО СИ БЕЗ НАЧИСЛЯВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ (ВАЖИ ДОРИ В РАМКИТЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ 14 ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ)

Copyright © 2024 Премио Травел България

Не забравяйте да продиктувате специалния код MHM24DUB5, за да се възползвате от нашето атрактивно предложение!

А ако желаете да се свържете директно с нас, можете да го направите на 02 4949363 . Не забравяйте и да продиктувате кода, за да се възползвате от предложението!

А ако желаете да се свържете директно с нас, можете да го направите на 02 4949363 . Не забравяйте и да продиктувате кода, за да се възползвате от предложението!

Резервирайте с код: MHM24DUB5